Zoals in het contactstukje verteld, ben ik in mijn dagelijkse leven werkzaam als intercedent bij een uitzendbureau en als projectleider voor de leerwerktrajecten. Ik merk dat veel kandidaten niet weten hoe ze moeten solliciteren, lopen ze vast bij het opstellen van een cv en weten ze niet waarom een motivatiebrief zo van belang is. Zonde, want het is hartstikke leuk en helemaal niet zo moeilijk!

Tijdens mijn werk heb ik te maken met veel verschillende nationaliteiten (onder andere Syrische, Italiaanse, Nederlandse, Amerikaanse, Curaçaose en Iraakse kandidaten), die stuk voor stuk graag aan het werk willen. Helaas ontbreekt het vaak aan begeleiding bij het solliciteren waardoor je onvoldoende kennis en tijd hebt om je goed voor te bereiden. Door het werken met verschillende nationaliteiten heb ik veel ervaring met het opstellen van een goed en overtuigend cv en/of motivatiebrief en in verschillende branches. Heb je een gat in je cv vanwege problemen thuis, (mantel)zorg of kon je gewoon geen werk krijgen? Heb je een carriereswitch gemaakt maar kom je niet aan het werk door onvoldoende werkervaring? We gaan er samen voor zorgen dat jij je droombaan krijgt!

Hoe we dat gaan doen is per individu verschillend, maar in alle gevallen help ik je graag en met veel enthousiasme! Ik ga uit van het positieve en ik geloof dat alle keuzes die je maakt je kunnen helpen in je volgende, grote stap. Want daarom ben ik Solliz gestart. Om te laten zie hoe leuk het solliciteren is en het schrijven van een cv en/of motivatiebrief. Door mijn werkervaring als intercedent en projectleider weet ik wat een werkgever zoekt in een cv en hoe hij/zij een motivatiebrief graag opgesteld ziet worden. 

Heb je vragen? Neem contact met mij op via [email protected] en ik zal je zo snel mogelijk helpen.